Stacionárius raklap cserélő

A Stacionárius raklap cserélő fa raklapról áthelyezi az árut Slip Sheet rakodó lapra.)

A Stacionárius raklap cserélő (SPC) egy teljesen automata berendezés. Az SPC áthelyezi az árut a fa raklapról Slip Sheet rakodó lapra, műanyag vagy papír raklapra. A Stacionárius raklap cserélőnek vagy egy áru platformja és egy előlapja. (A Push Pull csatolmányhoz hasonló).

Árképzés Slip Sheet

Hogyan teszi át a Stacionárius raklap cserélő az árut Slip Sheet rakodó lapra.

A fa raklapon lévő árut az áru platformra kell helyezni. A 1200x800mm méretű raklapot fém türkék a platformhoz rögzítik. Előkészítjük a rakodásra a Push Pull villát Slip Sheet rakodó lappal. A Slip Sheet rakodó lap rögzítésre kerül a fém L alakú profilos gerenda és a Push Pull csatolmány villái közé. Az SPC előlapja automatikusan a Slip Sheet rakodó lapra tolja az árut. Az áru biztonságba áthelyeződött és kész a Push Pull villával való mozgatásra.

Árképzés Slip Sheet

A Stacionárius raklap cserélő előnyei

A Stacionárius raklap cserélő hatékonyabbá teszi a mozgatást. Az SPC meggyorsítja és biztonságosabbá teszi az áru átrakodását. A Stacionárius raklap cserélő növeli a munkavállalók biztonságát. Az SPC olyan biztonsági funkciókkal rendelkezik, mint a CAT3/PLd biztonsági áramkör, biztonsági korlátok és állítható távolságból való távirányítás.

Árképzés Slip Sheet