Push Pull csatolmány

A Push Pull csatolmány kifrejezetten a Slip Sheet

Push Pull csatolmányal mozgatható a Slip Sheet rakodó lap

A Push Pull csatolmány kifejezetten a Slip Sheet rakodó lapok mozgatásához lett kifejlesztve A Push Pull csatolmánnyal ellátott raklapemelő hidraulikusan mozgatja az előlapot és a fogót. A Push Pull csatolmány könnyen csatolható bármilyen szabványos raklapemelőhöz. A Push Pull csatolmány ISO 9001 szabvánnyal rendelkezik. A maximális emelési kapacitása 105 tonna.

Árképzés Slip Sheet

Rakodás Push Pull csatolmánnyal

A Push Pull csatolmányt raklapemelőhöz kell rögzíteni. A Push Pull csatolmány helyettesíti a szabványos villákat és hidraulikusan csatlakozik a raklapemelőhöz. A raklapemelő készenáll a Slip Sheet rakodó lapok mozgatására. Az előlap és a fogó kinyúlik hogy megfogja a Slip Sheet rakodólap csatornáját.  Az előlap a lapos villára húzza a Slip Sheet rakodó lapot. A raklapemelő könnyedén felvette a mozgatni kívánt árut. A lerakodás a felvevéshez hasonlóan zajlik. Az előlap letolja a Slip Sheet rakodó lapot a konténerbe vagy a teherautóba. A Slip Sheet rakodó lap a helyére került.   

Árképzés Slip Sheet

A Push Pull csatolmány rögzítésének elvei

TARGONCÁHOZ RÖGZÍTÉS

A Push Pull csatolmányt a targoncához rögzítjük. Ezt tartós rögíztésnek is nevezhetjük. A targoncához rögzítés olyan vállalatok számára előnyös, ahol rendszeresen zajlik raklap nélküli árumozgatás a konténerek ki- és berakodása során.  Nézze meg a demonstráló videót itt.

VILLÁHOZ RÖGZÍTÉS

A The Push Pull csatolmány a raklamepelő villájához van rögzítve. Ez a féle rögzítés kedvezőbb az olyan vállalatoknál, ahol nem használnak rendszeresen Slip Sheet rakodó lapokat. Nézze meg a demonstráló videót itt..

Árképzés Slip Sheet

Slip Sheets Alkalmazás