E: info@sopack.cz T: +420 602 285 903                                                                                                                                                                                        ENG | CZE | SK | PL | DE | FR | HU | DK | ITA

GDPR a práce s daty

Vaše údaje jsou u nás v bezpečí

Adatkezelés a weboldalon

A slipsheet.cz webhelyünk minden látogatója számára csak a feltétlenül szükséges adatokat figyeljük, és a legmagasabb szintű adatvédelmet állítjuk be. Az adatok csak a szükséges alapvető műveletekhez érhetők el. Harmadik felekkel megosztott adatok annak biztosítása érdekében, hogy a webhely biztonságos és működjön az Ön eszközén

Személyes adatok védelme

A weboldalunk forgalmáról anonim statisztikákat dolgozunk fel, hogy visszajelzést kapjunk arról, hogy melyik webhelyünket látogatja meg a Google Analytics, a cookie-k és egyebek segítségével, mivel szeretnénk a lehető legjobb szolgáltatást nyújtani Önnek.

Ha webes űrlapon regisztrál nálunk, akkor az Ön által megadott személyes adatai (elsősorban cégnév, név, e-mail cím és telefonszám) tárolásra kerülnek. Ezeket az információkat a SOPACK s.r.o.-val való üzleti együttműködés kialakítása céljából tároljuk. és ésszerű mennyiségben közölni a híreket. Ezen információknak köszönhetően szolgáltatásainkat is fejleszthetjük Önnek, ügyfeleinknek. Személyes adatait számviteli célokra, közös üzleti tevékenységek értékelésére és új termékek fejlesztésére is megőrizzük.

A webhely forgalmát a Google Analytics segítségével mérjük. Ez az eszköz segít nekünk megtudni, hogy Ön milyen oldalakat látogatott meg weboldalainkon, milyen helyről tekintette meg oldalainkat, és egyéb alapvető információkat a számítógépével kapcsolatban. Azonban minden információ anonim – így nem tudjuk, ki vagy. Ez a szolgáltatás segít abban, hogy megértsük, mely termékek iránt érdeklődnek leginkább ügyfeleink, és hogyan kerestek rá weboldalunkra.

Weboldalunkon közösségi hálózatokra (Facebook, YouTube, LinkedIn...) mutató hivatkozásokat is használunk, de nincs információnk arról, hogy Ön hogyan használja fiókjait a közösségi oldalakon. A közösségi oldalakat elsősorban arra használjuk, hogy kommunikáljunk Önnel, ha ezt a csatornát választja, hogy könnyen indíthassunk videókat, prezentációkat, illetve hogy a Facebook cégprofilunkon a „Tetszik” gombra kattintó Facebook-felhasználóknak a leggyorsabban közöljük a fontos híreket.

Ha nem érdekli az automatikus e-mailben küldött híreket, információkat, bármikor leiratkozhat a leiratkozási linkre kattintva, amely mindig az ilyen e-mail végén található, vagy leiratkozhat a Facebook, YouTube, ill. mások .

Abban az esetben, ha tájékoztatást szeretne adni személyes adatainak kezelésével, helyesbítésével vagy törlésével kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@sopack.cz e-mail címen.