E: info@sopack.cz T: +420 602 285 903                                                                                                                                                                                          

Párnazsákok - Speciális

Személyre szabott párnazsákokat kínálunk

Sopack egyedi igényeknek megfelelő párnaszákokat kínál. Akár 12 m hosszú zsák is legyártható.

A Sopack párnazsákok széles skáláját kínálja, hogy kitöltse a réseket a raktérben. Standard és 3D párnazsájaink mellett, 6 m és 12 m  konténer hosszúságú zsákokat is kínálunk.

Párnazsák fajták

Párnazsák - Standard

Szélesség: 60-120 cm

Hosszúság: 90 - 250 cm

Terhelhetőség: Szint L0 - L5

Kitölthető tér: max 45 cm

Párnazsák - 3D

Standard 3D: 100x90x80 cm

3D típus: igény szerint

Terhelhetőség: Szint L0 - L5

Kitölthető tér: max 80 cm

Párnazsák - Speciális

Hosszúság: 12 m

Szélesség: 150 cm

Terhelhetőség: Szint L0 - L5

Kitölthető tér: 100 cm

Megfelelő személyre szabott párnazsák megtalálása

A Sopack egyedi igények alapján bármilyen típusú párnazsákot képes előállítani. Háromdimenziós "négyzet" alakú zsákokat kínálhatunk, de a hosszú 6 és 12 méter konténer kitöltő zsákok is elérhetőek. Ha különleges párnazsákra van szükség, örömmel mérjük fel az igényeit személyes találkozás során és megbeszéljük a gyártási lehetőségeket.

Ing. Karel Sodomka

Ing. Karel Sodomka

Founder
E: karel.sodomka@sopack.cz
T: +420 602 285 903

Párnazsákok anyaga

A polipropilén szövetzsákok a tépési ellenállásuk, valamint a nedvességállóság szempontjából ismertek. A polipropilén szövet bizonyos rugalmasságot is ad a zsákoknak, így annek köszönhetően  a párnazsák jobban ki tudja tölteni az raktérben helyet, és könnyebb kezelést biztosít a rakodók számára.

A FAST FLOW szelepnek köszönhetően gyorsan felfújhatóak a párnazsákok

Az FAST FLOW szelep lehetővé teszi a párnazsák gyors feltöltését és újrahasználatát. A Sopack s.r.o. műanyag és papír párnazsák kínál, amelyek nagy átmérőjű FAST FLOW szelepekkel rendelkeznek. Hála ezeknek a szelepeknek, nagyon rövid idő alatt fújhatja fel a párnazsákot. Az FAST FLOW szelep újra felhasználható, a Re-use funkció használatával.

Párnazsák felfújása akkumulátoros berendezéssel

A Sopack vezeték nélküli lehetőséget kínál a párnazsákok feltöltésére. A Sopack a párnazsákjai AKU akkumulátoros fúvóval is feltölthetőek. A fúvó 2,9 m3 / perc kapacitással működik, vagyis a párnazsák nagyon gyors feltöltését biztosítja. A Sopack speciálisan kifejlesztett töltőpisztolyt biztosít, amit az akkumulátoros fújóhoz csatlakozthatunk.

Párnazsákokhoz való töltőpisztolyok

A Sopack hatékony töltést kínál széles átmérőjű fémpisztolyokkal. A Sopack vállalkozás három típusú töltőpisztolyt kínál. A Sopack azt ajánlja, hogy az ügyfelek fémpisztolyt használjanak a zsákok feltöltésére, ami tökéletesen működik az FAST FLOW szeleppel. A zsák hátulján található egy leeresztő szelep, amivel a levegő eltávolítható és a zsák újra használható.