Slip Sheet mozgatása

A Slip Sheet rakodó lappal azaz a raklap nélküli mozgatással helyet és raklap költséget takarít meg.

A Slip Sheet rakodó lappal azaz a raklap nélküli mozgatással fa raklap nélkül szállthatja az árut. A Slip Sheet rakodó lapon lévő árut Push Pull csatolmány segítségével mozgathatja. Hogyan működik a raklap nélküli árumozgatás? A Slip Sheet egy raklap méretű 0,8 mm vastag kraftliner papír lemez. Egy átlagos Slip SheetSlip Sheet rakodó lap 1200x800 mm rakodó felülettel és a mozgatáshoz szükséges két 75 mm széles csatormával rendelkezik. A Push Pull csatolmány kifejezetten a Slip Sheet rakodó lap mozgatásához lett kifejlesztve A Push Pull csatolmány pár perc alatt hozzácsatolható bármilyen raklapemelőhöz. 

Árképzés Slip Sheet

Megtakarítások raklap nélküli árumozgatással

 • Fa raklapok költsége, súlya és magassága

  A Slip Sheet átlagosan 80%-kal kevesebbe kerül mint egy EUR raklap. Egy fa raklap 150-szer nehezebb mint a Slip Sheet rakodó lap. Természetesen a fa raklap 20-szor magasabb is mint a slip Sheet.

 • Szállítási költség

  A Slip Sheet rakodó lappal helyet és súlyt takarít meg. Slip Sheet használatával 17%-kal többet pakolhat a teherautóra. Mindemellett 500 kg-mal kevesebbet szállít. Ha fa raklappal 100 teherautóval szállít egy bizonyos árumennyiséget, Slip Sheet rakodó lap használatával ugyan azt a mennyiséget 90 teherautóval szállíthatja.

 • Tárolási hely és veszteség megtakarítás

  A Slip Sheet rakodó lap a fa raklapoknál 150-szer vékonyabb. Nagyjából 1 köbmétert foglal 1000 rakodó lap. 1000 fa raklap 70 köbmétert foglal. Az ügyfele számára megtakarítja az egyutas raklap vagy fa raklap költségét.

 • Környezetvédelmi szempontok

  A Slip Sheet rakodó lap zöldebb megoldás a fa raklapnál. A Slip Sheet használata csökkenti a teherautó forgalmat. Egy teljes teherautó Franciaországból az Egyesült királyságba történő útja alatt a kibocsátása 0,9 tonna széndioxid. Az Európában kivágott fák 50%-ából fa raklapot készítenek. Egy 50 éves lucfenyőből 65 fa raklap vagy 1500 Slip Sheet rakodó lap készíthető. Az Eltete TPM a 3R filozófiát vallja (Replace, Reduce, Recycle). Az Eltete TPM segíti az ügyfeleit zöldebbé tenni a bolygót.

Árképzés Slip Sheet